Jongerenreis Alanya

De Turkse badplaats Alanya is de ideale bestemming voor jouw jongerenreis. Alanya staat bekend om zijn bruisende uitgaansleven. Deze badplaats heeft twee stranden, waar je heerlijk tot rust kunt komen en bruin kunt worden. Winkelen en heerlijk eten lukt ook prima in Alanya. De hotels en appartementen zijn goed onderhouden. Een jongerenreis naar Alanya is een combinatie van geweldig uitgaan en uitrusten op het strand.

Stappen in Alanya

Elke avond is het een feest in deze Turkse badplaats. In Alanya zitten discotheken, bars en openluchtdiscotheken. Deze discotheken zijn gevestigd in de haven, waardoor je een prachtig uitzicht hebt vanuit een de discotheken. Bijna alle discotheken zijn geopend tot 03.00 uur, maar de openluchtdiscotheek Auditorium is geopend tot 06.00 uur. In de verschillende discotheken worden allerlei muziekstijlen gedraaid en kost een biertje gemiddeld 2 euro.

Waar ga je uit in het Turkse Alanya?

- Havana Club, een club met het thema Cubaanse Sigaren.
- Hollywood, een moderne discotheek met regelmatig thema avonden en geweldige shows.
- Summer Garden, een club met een exclusieve uitstraling. In de club is een groot aquarium met haaien.
- Auditorium, een openluchtdiscotheek, die net buiten Alanya zit.
- Murphy's, een discotheek met elke donderdagavond een Hollandse avond.
- Robin Hood, de grootste discotheek in Alanya met vier verdiepingen. De Robinhoodclub zit op de eerste twee verdiepingen, de Hawaļ Beach club zit op de derde verdieping en de Latino club zit op de vierde verdieping.

De excursiereizen in Alanya

Een Jeepsafari, een cruise of een quadsafari maken, het kan allemaal in Alanya. Ook kun je samen met je vrienden gaan raften in een wildwatertocht. In een Hamam kun je volledig uitrusten. In deze Hamam kun je relaxen in een sauna of stoombad en een massage krijgen. Net buiten de stad zitten waterparken met kilometers lange glijbanen, waar je de hele dag kunt zwemmen en plezier hebben. In Alanya kun je prachtige grotten bezoeken, zoals de Liefdesgrot en de piratengrot. In de helderblauwe zee is snorkelen en duiken een aanrader.


DE GOEDKOOPSTE JONGERENREIS CHERSONISSOS AANBIEDERS:

Direct naar jouw type jongerenreis

Zonvakanties, wintersport en actieve vakanties voor de beste prijzen!