Jongerenreis Rhodos

Op jongerenreis naar Rhodos biedt plezier, zonnen, relaxen, uitgaan en nog veel meer. Chersonissos en Lloret de Mar zijn bekendere bestemmingen voor jongeren, maar in Rhodos kan je net zo leuk en misschien ook nog wel goedkoper uitgaan en verblijven. Rhodos stad biedt tal van betaalbare hotels en nette appartementen. In Rhodos zit een bekende ontmoetingsplek voor jongeren, genaamd Elli Beach. Het is een strand waar allerlei jongeren uit Europa samen komen. Rhodos bestaat uit een oude en een nieuwe stad. Beiden zijn leuk om te bezoeken wat betreft de winkels, de restaurants en de bezienswaardigheden. In Rhodos stad bevinden zich vele traditionele Griekse restaurants die veelal heel sfeervol zijn ingericht en betaalbare gerechten bieden. Er kan heerlijk gewinkeld worden, er zijn tal van souvenirshops en neem vooral een cool drankje op een van de vele terrassen.

Uitgaan in Rhodos

In Rhodos-stad is het mogelijk om te feesten tot in de late uurtjes. In het nieuwe gedeelte van de stad is een barstreet gevestigd. In deze barstreet zitten de discotheken en kroegen van Rhodos-stad. In deze Griekse stad kun je goedkoper uitgaan dan in de meeste Europese vakantiebestemmingen. Een normaal biertje kost in Salou 2 euro en in Rhodos-stad kost een halve liter bier 2 euro.

De clubs en uitgaansgelegenheden in Rhodos

  • Pete's Pub, een gezellige Ierse pub.
  • Down Under, een bar waar ze allerlei muziekstijlen draaien.
  • Twee Gezusters, een Hollandse club, waar voornamelijk Nederlandstalige muziek wordt gedraaid.
  • Colorado, de enige discotheek in Rhodos-stad.
  • Grabanna Grus, een populaire club, waar ze vooral R&B draaien.
  • Pacha, een gezellige dansclub.

Overdag in Rhodos, wat kan ik er doen?

Het is mogelijk om een boottocht te maken naar de Turkse badplaats Marmaris. In deze badplaats kun je winkelen, zonnen en lekker uit eten. De Griekse eilanden in de omgeving van Rhodos kunnen dagelijks bezocht worden. Vanuit de haven van Rhodos-stad vertrekken boten naar de eilanden Symni, Kaymnos en Kos. Op het eiland Rhodos is ook een waterpark met wildwaterbanen, spectaculaire glijbanen en zwembaden. Een jeepsafari maken of duiken kun je ook op het Griekse eiland Rhodos.


DE GOEDKOOPSTE JONGERENREIS CHERSONISSOS AANBIEDERS:

Direct naar jouw type jongerenreis

Zonvakanties, wintersport en actieve vakanties voor de beste prijzen!