Jongerenreis Blanes

Blanes is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste jongerenreizen bestemmingen van Europa. Dit is natuurlijk niet voor niets! De badplaats in Spanje beschikt over een fantastisch uitgaansleven, mooie stranden en bovendien bezoeken vele Belgen en Nederlanders Blanes. Dit zorgt elke dag weer voor een fantastische sfeer en voor te gekke party's!

De populaire badplaats in Spanje beschikt over twee mega grote discotheken, namelijk Arena en Sala Vega. Elke dag organiseren deze discotheken fantastische feesten met soms grote dj's. Dagelijks zal het dak eraf gaan!

Ben je het feesten een keer helemaal zat? Geen punt! Blanes beschikt over een heerlijk strand en de meeste appartementen en hotels beschikken bovendien over een zwembad. Ook heeft Blanes vele gezellige terrasjes waar je de lekkerste cocktails kunt drinken.

Blanes ligt bovendien op een steenworp afstand van de andere populaire plaats Lloret de Mar, in ongeveer 30 minuten kun je ook te gekke feesten beleven in deze plaats! Vele jongerenreizen organisaties organiseren busreizen naar Lloret.

Kortom: Een vakantie met enorm veel mogelijkheden en een fantastisch uitgaansleven? Een jongerenreis maken naar een bestemming die door vele landgenoten wordt bezocht? Dan is Blanes echt iets voor jou! Kijk bij de onderstaande partners voor meer informatie.

DE GOEDKOOPSTE JONGERENREIS BLANES AANBIEDERS:

Direct naar jouw type jongerenreis

Zonvakanties, wintersport en actieve vakanties voor de beste prijzen!