Jongerenreis Lloret de Mar

Lloret de Mar is DE place to be in Spanje. De Spaanse badplaats trekt jaarlijks ontzettend veel vakantie vierende Belgen en Nederlanders en is de laatste jaren uitgegroeid tot de populairste badplaats van Spanje! Dit komt door het indrukwekkende uitgaansleven waar heel erg vaak de grootste dj's van Europa optreden!

De stapavonden beginnen meestal in een van de vierhonderd cafés in Lloret de Mar. In vele cafés kun je goedkoop en met te gekke aanbiedingen drankjes drinken. Vervolgens trekken veel jongeren naar de top discotheken Colossos of de Revolution. In deze discotheken treden vaak de beste dj's en artiesten op en worden elke avond de beste feesten gehouden!!

Uitrusten of uitkateren kun je op het gezellige strand van Lloret de Mar. En op de boulevard heb je bovendien veel terrasjes waar je een heerlijk drankje nuttigen waardoor je dezelfde avond er weer tegen aan kan!

Dus, wil jij een vakantie in de populairste badplaats van Spanje en met vele landgenoten genieten van een heerlijke vakantie? Genieten van de leuke hotels in Lloret de Mar met veel landgenoten? Een vakantie vol feest, strand, drank en alles wat je maar kan bedenken? Dan zijn jongerenreizen naar Lloret de Mar echt iets voor jou! Boek nu de goedkoopste jongerenreis bij een van onze geselecteerde partners!

DE GOEDKOOPSTE JONGERENREIS LLORET DE MAR AANBIEDERS:

Direct naar jouw type jongerenreis

Zonvakanties, wintersport en actieve vakanties voor de beste prijzen!