Jongerenreis Marmaris

Marmaris een fantastische vakantiebestemming voor jongeren. De Turkse badplaats heeft een prachtig goudgeel strand. De badplaats ligt in een baai en heeft een pittoreske haven. In het kan gewinkeld worden, souvenirs gekocht worden en er is een grote bazaar. Ook zijn er veel betaalbare restaurants, gezellige barretjes en zonnige terrasjes. In Marmaris zijn veel betaalbare hotels en appartementen voor jongeren. Een jongerenreis naar Marmaris biedt veel variatie tegen interessante prijzen.

Uitgaan in Marmaris

Marmaris staat bekend om zijn bruisende nachtleven. In de badplaats zijn veel discotheken en bars. Al deze uitgaansgelegenheid zijn gevestigd aan de Barstreet. Uniek aan Marmaris is het aantal openlucht discotheken. Dus, dansen en feesten onder de sterrenhemel. In de diverse discotheken worden allerlei muzieksoorten gedraaid, van house tot techno en R&B. Ook heeft Marmaris enkele Nederlandstalige uitgaansgelegenheden.

Clubs in Marmaris:

  • Club Joy, een openlucht discotheek, een van de bekendste in Marmaris.
  • Club Mango, club met spectaculaire lichtshows, regelmatig bekende DJ's en voornamelijk R&B en housemuziek.
  • Club Rembrandt, een typisch Hollandse club waar leuke Hollandse meezingers gedraaid worden.
  • B52, een cocktailbar waar genoten kan worden van overheerlijke cocktails.
  • Backstreet Garden, een club met een enorme dansvloer in de open lucht.
  • Queen House Danceclub, de grootste club van Marmaris waar voornamelijk R&B, techno en house gedraaid wordt.

Excursies

Marmaris biedt jongeren tal van leuke excursies. De Turkse badplaats beschikt over twee grote waterparken met spannende waterattracties en lange glijbanen. Ook een aanrader is een bezoek aan het eiland Rhodos. Elke dag varen vanaf de haven boten uit naar Rhodos. Je bezoekt tijdens de vakantie een tweede land, want Rhodos ligt in Griekenland. In Rhodos stad valt veel te ontdekken en er zijn vele leuke winkels en sfeervolle restaurants. Helemaal tot rust komen kan in de Haman. Er zijn sauna's, stoombaden, modderbaden en er worden massages gegeven.


DE GOEDKOOPSTE JONGERENREIS CHERSONISSOS AANBIEDERS:

Direct naar jouw type jongerenreis

Zonvakanties, wintersport en actieve vakanties voor de beste prijzen!